Ιεράπετρα Διακοπές

Διακοπές στην Ιεράπετρα μια προσωπική ματιά

Διακοπές στην Ιεράπετρα δεν έχω κάνει πολλές φορές και είναι κάτι που μετανιώνω. Κάτι μου λέει ότι από δω και πέρα η Ιεράπετρα θα είναι ένας από τους αγαπημένους μου προορισμούς. Στις πρώτες μου διακοπές στην Ιεράπετρα πριν 29 χρόνια με κέρδισε η Χρυσή και εκεί πέρασα τις περισσότερες μου μέρες. Τότε όμως δεν είχα την δυνατότητα μετακίνησης και για τα δρομολόγια του τοπικού ΚΤΕΛ ας μη μιλήσουμε καλύτερα.

Ιεράπετρα Διακοπές

Σήμερα (2015) μετά από τόσα χρόνια έχουν αλλάξει πολλά. Οι αρχές κυνηγάνε τους ελεύθερους κατασκηνωτές στη Χρυσή και η περιοχή της Ιεράπετρας έχει αναδειχθεί σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για διακοπές στην Κρήτη για Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Σε όλη την νότια ακτογραμμή του Λασιθίου υπάρχουν άριστες ξενοδοχειακές υποδομές από ενοικιαζόμενα δωμάτια μέχρι υπερπολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες, καλοί δρόμοι και φυσικά ακόμη και με το ΚΤΕΛ οι μετακινήσεις είναι ανετότατες (να μην πούμε για το πρωτοποριακό free wifi σε κάθε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου).

Για όλους αυτούς τους λόγους αλλά και για μερικούς ακόμη όπως το εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον και την παραδοσιακή κρητική φιλοξενία που στην περιοχή της Ιεράπετρας παραμένει σε υψηλό επίπεδο, πιστεύω ότι οι διακοπές στην Ιεράπετρα ή σε κάποιον από τους κοντινούς παραθαλάσσιους οικισμούς όπως τον Μύρτο, το Κουτσουνάρι ή τον λίγο πιο απομακρυσμένο Μακρύ Γιαλό, είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσετε. Καλές σας διακοπές στην Ιεράπετρα!

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ