Ιεράπετρα Διαμονή

Επιλογές διαμονής στην Ιεράπετρα

Οι επιλογές διαμονής στην Ιεράπετρα είναι πολλές και κάθε είδους. Ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία μπορείτε να βρείτε σε όλο τον παραλιακό άξονα της Ιεράπετρας, από τον Μύρτο και τη Γρα Λυγιά μέχρι την πόλη της Ιεράπετρας όπου σαφώς οι επιλογές μεγαλώνουν. Ενώ είναι ακόμη περισσότερες όσο προχωράμε στα ανατολικά της Ιεράπετρας. Κουτσουνάρι, Φέρμα, Αγία Φωτιά, Γαλήνη, Αχλιά, με το Μακρύ Γιαλό να έχει τα πρωτεία.

Ιεράπετρα Διαμονή

Για τη διαμονή σας στην Ιεράπετρα το πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε αν θα μείνετε στην πόλη ή κάπου κοντά στην πόλη ή αν θα διαλέξετε κάποιον από τους κοντινούς ή πιο μακρινούς παραθαλάσσιους οικισμούς. Η επιλογή σας έχει να κάνει περισσότερο με το τι στυλ διακοπές σας ταιριάζουν. Αν για παράδειγμα δεν θέλετε πολλές μετακινήσεις τότε μάλλον η πόλη της Ιεράπετρας πρέπει να είναι η επιλογή σας. Πολλές παραλίες σε κοντινή απόσταση και τα καραβάκια για τις εκδρομές στη Χρυσή φεύγουν μπροστά στα πόδια σας.

Είστε πιο περιπετειώδης τύπος που σας αρέσουν οι εκδρομές; τότε οι επιλογές όπως ο Μύρτος ή ο Μακρύ Γιαλός σας δίνουν την δυνατότητα της πιο εύκολης εξερεύνησης του εξαιρετικού φυσικού περιβάλλοντος αυτού του νότιου κομματιού της Κρήτης ενώ ταυτόχρονα διαθέτουν πολύ καλές υποδομές διαμονής και φιλοξενίας. Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να αντιμετωπίσετε προβλήματα με την διαμονή σας στην Ιεράπετρα, οι επιλογές είναι πολλές και για κάθε βαλάντιο.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗ