Ιεράπετρα Δρομολόγια

Ιεράπετρα Τουριστικός Οδηγός

Ο κύριος τρόπος σύνδεσης της Ιεράπετρας με τον υπόλοιπο νομό Λασιθίου και το Ηράκλειο είναι τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ. Οπότε για να φτάσει κανείς στην Ιεράπετρα πρέπει να χρησιμοποιήσει το ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου ή θα χρησιμοποιήσει το δικό του όχημα αφού φτάσει πρώτα στα λιμάνια του Ηρακλείου, του Αγίου Νικολάου ή της Σητείας ή νοικιασμένο όχημα αφού πρώτα φτάσει στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου ή της Σητείας.

Ιεράπετρα Δρομολόγια

Στην Ιεράπετρα όταν φτάσει κανείς για να κινηθεί στα κοντινά χωριά και τους οικισμούς πάλι θα χρησιμοποιήσει τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ ή θα πρέπει να ενοικιάσει όχημα. Το οδικό δίκτυο είναι αρκετά καλό και δεν πρόκειται να σας προβληματίσει. Υπάρχει ένας κύριος άξονας που οδηγεί από την Ιεράπετρα στον Μύρτο και μετά στα νότια του Ηράκλειου. Ένας άξονας που ακολουθεί την ακτή μέχρι τον Μακρύ Γιαλό και μετά μπαίνει στα βουνά για νσ φτάσει μέχρι την Σητεία, ενώ υπάρχει και ο κεντρικός δρόμος που έρχεται στην Ιεράπετρα από τον κόλπο του Μιραμπέλου στο ύψος της Παχιάς Άμμου.

Δρομολόγια ΚΤΕΛ για την Ιεράπετρα

Από τα πιο σύγχρονα ΚΤΕΛ στην Ελλάδα. Το ότι διαθέτει δωρεάν Wi-Fi σε όλα τα οχήματα και σε όλα τα δρομολόγια (2015) με ξεπερνάει. Όλες τις πληροφορίες στο www.ktelherlas.gr

Δρομολόγια Ταξί στην Ιεράπετρα

Ραδιοταξί Ιεράπετρας Τηλ. 28420 24000

Ένωση ιδιοκτητών Ταξί και οδηγών Ταξί Ιεράπετρας Τηλ. 28420 26600

Δρομολογια από την Ιεράπετρα στην Χρυσή

Από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια με καραβάκια για το νησάκι Χρυσή.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ