Ιεράπετρα Παραλίες

Ένας πλήρης Οδηγός για τις παραλίες στην περιοχή της Ιεράπετρας

Οι παραλίες της Ιεράπετρας είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς σε Έλληνες και ξένους. Κατά καιρούς όλο και συχνότερα οι παραλίες στην Ιεράπετρα έχουν βραβευτεί ανάμεσα στις καλύτερες παραλίες του κόσμου ή της Ευρώπης από διάφορους αξιόπιστους οργανισμούς. Το καλύτερο βραβείο όμως το δίνουν κάθε χρόνο οι χιλιάδες επισκέπτες που επιλέγουν την περιοχή της Ιεράπετρας για τις διακοπές τους.

Ιεράπετρα Τουριστικός Οδηγός

Στην Ιεράπετρα θα βρείτε παραλίες ακόμη και μέσα στην καρδιά της πόλης που είναι εξαιρετικές για όσους δεν τους αρέσουν οι μετακινήσεις, αλλά και σπάνιο φαινόμενο γιατί συνήθως σε τόσο ανεπτυγμένα αστικά κέντρα που διαθέτουν και λιμάνι οι παραλίες καταστρέφονται.

Για όσους όμως έχουν εξερευνητικό πνεύμα τους συμβουλεύω με κέντρο την Ιεράπετρα να εξερευνήσουν όλη την νότια ακτογραμμή του νομού Λασιθίου. Πραγματικά θα εκπλαγείτε ευχάριστα καθώς θα ανακαλύψετε παραλίες και παραθαλάσσιους οικισμούς πραγματικά διαμαντάκια. Δεν συζητάμε για τις παραλίες στο νησί Χρυσή που θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε μια από τις ημερήσιες εκδρομές που θα κάνετε στην Ιεράπετρα.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ